skab stemning på badeværelset

Tilbehøret sætter prikken over i’et på dit badeværelse. Enten som det sidste dekorative touch eller for at optimere indretningen og dermed lette hverdagen i forskellige typer badeværelser. Inspiration til, hvordan du kan lege med accessoires i din indretning, finder du her.

  • Indretning

  • Stil

Skab stemning med lys

Indvendigt lys giver dig bedre overblik og god stemning

Som badeværelsestilbehør til skuffer kan du vælge behageligt LED-lys, som både skaber stemning og gør dine skuffer indbydende. Lyset er vinklet i 45 grader så du ikke bliver blændet og samtidig får et optimalt lys ned i skuffen. Tilvælg lys, når du vælger vaskeskab, så får du i udvalgte serier også et elstik indbygget i nederste skuffe.

Men også til spejlskabe og sideskabe kan du og få et bedre overblik over dine ting med indvendig LED-belysning. Så kan du finde rundt og behøver ikke at tænde for det skarpe loftslys, som gør det sværere at falde i søvn igen. Tilvælg lys i forbindelse med bestilling af skabet.

Bløde former

Den runde form på den nye Bright lampe er helt i stil med tidens trend med bløde former, og det smarte er også, at selv samme lampe både kan bruges som spejl-, væg- eller loftslampe.

Book et uforpligtende  indretningsmøde

Få godt lys til alle gøremål i dit badeværelse

Lyset spiller en vigtig rolle for vores sundhed og velvære, og det er bevist, at godt lys øger vores livskvalitet. På badeværelset er godt lys ekstra vigtigt, specielt når du skal lægge makeup. Ingen kvinder ønsker at lægge en makeup som ser perfekt ud i spejlet, men fremtræder helt anderledes ude i dagslyset. Som mand vil du også gerne være sikker på, at barberingen er helt perfekt.

Derfor er det vigtigt, at du vælger den bedste belysning til spejle og spejlskabe, men også til resten af badeværelset. For at du kan skabe den perfekte helhed i indretningen samt få det mest optimale lys, kan du supplere med pendler, spots og loftslamper der matcher til lamperne på spejle og spejlskabe.

Læs mere om god badeværelsesbelysning