Match

A - Svingdør

Dansanis svingdøre bringer både elegance og funktionalitet til dit badeværelse. Dørene er yderst praktiske og brugervenlige, idet de kan åbnes både udad og indad. Derved kan du frigive plads i dit badeværelse, når bruseren ikke er i brug. Svingdørene åbner og lukker let og lydløst på holdbare hængsler og sørger for en problemfri adgang til bruseren. Samtidig giver de en effektiv afskærmning, der holder vandet inde i bruseområdet og bevarer resten af badeværelset tørt og rent. Det hærdede glas i dørene er behandlet med EasyCare, hvilket forlænger holdbarheden og levetiden på dine svingdøre.

Vælg farve
Valgt
Satin profil/isglas

A71-02

Pris
3.980 kr.

GTIN (EAN) 5711112522735
VVS nr. 674180211
DB nr. 1960205
Korpusfarve Satin profil/isglas
Højde 200 cm
Nettovægt 21,09 kg
Bruttovægt 24,49 kg
Intervalbredde 67-69 cm
Overflade Isglas
Emballage højde 210 cm
Emballage bredde 71 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig