Match

B - Foldedør

Dansanis foldedøre til bruseren kan nemt foldes ind, når brusehjørnet ikke er i brug, hvilket frigiver plads i badeværelset. Foldedørene er konstrueret af førsteklasses materialer, herunder hærdet sikkerhedsglas og solide aluminiumsrammer, hvilket garanterer langvarig holdbarhed og stabilitet. De er nemme at betjene med glatte og pålidelige hængsler, der sikrer problemfri åbning og lukning af dørene. Ved at vælge foldedøre til bruseren kan du maksimere pladsen på dit badeværelse og skabe et mere funktionelt og luftigt bruseområde.

Vælg farve
Valgt
Satin profil/klart glas

B71-01

Pris
3.980 kr.

GTIN (EAN) 5711112522797
VVS nr. 674182011
DB nr. 1960238
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 21,29 kg
Bruttovægt 24,69 kg
Intervalbredde 67-69 cm
Overflade Klart glas
Emballage højde 210 cm
Emballage bredde 71 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig