Match

C - Fast væg med svingdør

Dansanis faste vægge med svingdør tilbyder en stabil og elegant afskærmning omkring bruseren, der minimerer vandspild og skaber en følelse af privatliv. Du kan møblere tæt op ad dit brusehjørne, hvilket er praktisk, hvis du har begrænset med plads. Den indbyggede svingdør kan skubbes ind uden at ramme armaturet, når du ikke bruger bruseren, hvilket giver dig mere plads i dit badeværelse. Glasset er lavet af hærdet sikkerhedsglas og behandlet med EasyCare, der sikrer langvarig holdbarhed og sikkerhed. Med Dansanis faste vægge med svingdør får du både en elegant og funktionel løsning til dit badeværelse.

Valgt
Satin profil/klart glas

C101-01

Pris
3.315 kr.

GTIN (EAN) 5711112522841
VVS nr. 674183071
DB nr. 1960258
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 26,49 kg
Bruttovægt 30,69 kg
Intervalbredde 97-99 cm
Overflade Klart glas
Emballage højde 210 cm
Emballage bredde 101 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig