XXL

Deluxe skydedør med 1 fast væg

Dansani XXL Deluxe skydedøren med 1 fast brusevæg er den ideelle løsning til at skabe et stilfuldt bruseområde i dit badeværelse. Med sin elegante og moderne design vil denne skydedør tilføre et strejf af luksus til enhver indretning. Den faste brusevæg giver stabilitet og fungerer som et solidt fundament for skydedøren. Sammen skaber de en flot og holdbar brusekabine, der vil forblive smuk og funktionel i mange år. Installeret med lethed og designet til at imponere, vil Dansani XXL Deluxe skydedøren med 1 fast brusevæg være en pålidelig og stilfuld tilføjelse til dit badeværelse. Nyd en nem adgang til dit bruseområde og skab samtidig en åben og rummelig fornemmelse i rummet.

Valgt
Satin profil/klart glas

DL1401-1000

Pris
10.505 kr.

GTIN (EAN) 5711112852979
DB nr. 2056599
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 87,52 kg
Bruttovægt 93,52 kg
Intervalbredde 136, 5-139 cm
Intervaldybde 96, 5-99 cm
Overflade Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig