XXL

Deluxe skydedør med 2 faste brusevægge

Dansani XXL Deluxe skydedøre med 2 faste brusevægge er den ultimative løsning til dit bruseområde. Disse imponerende skydedøre skaber ikke kun en rummelig og luksuriøs følelse, men tilføjer også et strejf af elegance til dit badeværelse. De er derudover nemme at rengøre, da dørene nemt kan klikkes ud. Med deres generøse størrelse og kvalitetsmaterialer er Dansani XXL Deluxe skydedøre designet til at imponere. Du får ikke kun en praktisk og funktionel brusekabine, men også en visuel fornøjelse. Giv dit badeværelse en opgradering med Dansani XXL Deluxe skydedøre med 2 faste brusevægge. Oplev luksus, funktionalitet og enestående design i dit daglige brusebad. Det er tid til at skabe et rum, hvor stil og komfort mødes i perfekt harmoni.

Valgt
Satin profil/klart glas

DL1602-1000

Pris
15.965 kr.

GTIN (EAN) 5711112853068
DB nr. 2056619
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 133,45 kg
Bruttovægt 141,45 kg
Intervalbredde 156, 5-159 cm
Intervaldybde 96, 5-99 cm
Overflade Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig