XXL

Deluxe skydedør

Dansani XXL Deluxe skydedøren er den perfekte løsning til at skabe en stilfuld og funktionel bruseniche i dit badeværelse. Med sit elegante og moderne design tilføjer denne skydedør et touch af luksus til dit daglige brusebad. Den glidende mekanisme gør det nemt at åbne og lukke døren, samtidig med at den sparer plads i dit badeværelse. Dette gør Dansani XXL Deluxe skydedøren ideel til mindre rum, hvor hver kvadratmeter tæller. Skydedøren er lydsvag og kan klikkes ud forneden, så rengøringen bliver nememre. Den er fremstillet af materialer, hvilket gør at din skydedøre kan holde i mange år.

Valgt
Satin profil/klart glas

DL1600-0001

Pris
8.525 kr.

GTIN (EAN) 5711112853099
DB nr. 2056604
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 59,27 kg
Bruttovægt 63,27 kg
Intervalbredde 156, 5-159 cm
Overflade Klart glas
Serie XXL

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig