Match

E - Buet svingdør

Dansani buede svingdøre kombinerer æstetik og funktionalitet for at give dig den perfekte bruseoplevelse. Dørene er fremstillet af førsteklasses materialer, der er behandlet med EasyCare, hvilket reducerer kalkaflejringer og gør rengøringen betydeligt lettere.  De buede svingdøre er designet med brugervenlighed i tankerne. Dørene svinger glat og lydløst på holdbare hængsler, hvilket gør det nemt at komme ind og ud af bruseren. Dørene er designet på en måde, så magnetlisten i dørene lukker tæt og forhindrer vandspild uden for bruseområdet, hvilket holder resten af badeværelset tørt og sikkert. Derudover kan dørene åbnes både udad og indad, hvilket frigør plads i dit badeværelse, når bruseren ikke er i brug.

Valgt
Satin profil/klart glas

E101-01

Pris
3.315 kr.

GTIN (EAN) 5711112522995
VVS nr. 674181071
DB nr. 1960331
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 200 cm
Nettovægt 26,69 kg
Bruttovægt 29,69 kg
Intervalbredde 82-84 cm
Overflade Klart glas
Emballage højde 210 cm
Emballage bredde 91 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig