Match

Ekstra høj drypliste til buede svingdøre (2 stk.)

Denne ekstra høje drypliste skal bruges til vores buede svingdøre. Den følger ikke med som standard og skal derfor tilkøbes. Hvis du har et badeværelsesgulv med ekstra stort fald, så er den ekstra høje drypliste den rette løsning for dig. Denne drypliste kan skæres til i længden, så den passer til din buede svingdør, og den monteres derefter nemt på døren. Dryplisten sørger for at vandet holdes inde i bruseområdet og ikke siver ud på badeværelsesgulvet, når du er i bad. Dryplisten er designet til at være højere end vores standarddryplister, og dens højde sikrer, at den effektivt dækker større variationer i gulvets niveau, hvilket giver en jævn og tæt tætning langs døråbningen. Den er desuden nem at rengøre, da den er fremstillet i et holdbart og vandafvisende materiale. Den fås i klar eller sort mat, så den passer til den brusedøre, du har valgt.

Vælg farve
Valgt
Klar

1600561

Pris
285 kr.

GTIN (EAN) 5711112659783
VVS nr. 674189966
DB nr. 1960144
Korpusfarve Klar
Højde 2,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,28 dm³
Nettovægt 0,17 kg
Bruttovægt 0,17 kg
Emballage højde 120 cm
Emballage bredde 10 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig