Match

Ekstra høj drypliste til lige døre (2 stk.)

Hvis du har købt en lige brusedør, og har et ekstra stort fald i gulvet i dit bruseområde, så er denne ekstra høje drypliste løsningen for dig. Bemærk at der følger en standard drypliste med, når du køber brusedøre fra Dansani, og at denne ekstra høje drypliste skal tilkøbes, hvis der er brug for det. Den ekstra høje drypliste er perfekt til dig, der har et ekstra stort fald i dit badeværelsesgulv. Dryplisten er med til at holde vandet inde, når du er i bad, og sørger for at vandet ikke kommer ud på gulvet. Den er desuden nem at montere, idet den skal skæres til i længden, så den passer til den dør, du har købt. Den er fremstillet i et holdbart materiale, hvilket gør den nem at rengøre og sikrer derved en lang levetid.

Vælg farve
Valgt
Klar

1600560

Pris
285 kr.

GTIN (EAN) 5711112659776
VVS nr. 674189965
DB nr. 1960135
Korpusfarve Klar
Højde 2,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,28 dm³
Nettovægt 0,18 kg
Bruttovægt 0,18 kg
Emballage højde 120 cm
Emballage bredde 10 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig