Match

Ekstra høj drypliste til nichedøre (2 stk.)

Denne ekstra høje drypliste skal bruges til nichedøre og skal tilkøbes, da den ikke følger med som standard. En ekstra høj drypliste er en smart løsning, der giver ekstra beskyttelse mod vand og fugt, især hvis du har et ekstra stort fald i gulvet på badeværelset. Med denne ekstra høje drypliste, kan du være sikker på, at vandet holdes inde i bruseområdet og ikke siver ud på badeværelsesgulvet. Dryplisten er designet til at være højere end vores standarddryplister, og dens højde sikrer, at den effektivt dækker større variationer i gulvets niveau, hvilket giver en jævn og tæt tætning langs døråbningen. Fremstillet af holdbart og vandafvisende materiale, er denne ekstra høje drypliste nem at vedligeholde og rengøre. Den er også diskret i sit udseende, så den ikke forstyrrer det æstetiske udtryk af Dansani Match-serien. Den skal skæres til i længden, men er nem at montere, så du får en tæt bruseløsning.

Vælg farve
Valgt
Klar

1600562

Pris
155 kr.

GTIN (EAN) 5711112659790
VVS nr. 674189967
DB nr. 1960156
Korpusfarve Klar
Højde 2,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,28 dm³
Nettovægt 0,12 kg
Bruttovægt 0,12 kg
Emballage højde 120 cm
Emballage bredde 10 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig