Match

Flow greb til Match brus

Tilkøb det aflange og eksklusive metalgreb og skab et helt nyt udtryk i din bruseløsning. Det aflange greb giver et unikt og stilfuldt touch til din Match brusedør. Dets elegante design og slanke profil passer perfekt ind i moderne badeværelsesmiljøer og tilføjer et strejf af luksus til dit daglige brusebad. Den minimalistiske æstetik harmonerer smukt med Dansani Match-seriens overordnede designkoncept, hvilket gør grebet til et ideelt supplement til enhver stilbevidst indretning. Bemærk at grebet ikke følger med som standard, når du køber Dansani Match brusedøre. Det skal i stedet tilkøbes, hvis du ønsker at bruge dette i stedet for det runde greb.

Vælg farve
Valgt
Krom

1600641

Pris
235 kr.

GTIN (EAN) 5713804569950
VVS nr. 674189054
DB nr. 2388361
Korpusfarve Krom
Højde 9,50 cm
Bredde 2,50 cm
Dybde (længde) 2,50 cm
Volumen 0,06 dm³
Materiale Zamac
Nettovægt 0,24 kg
Bruttovægt 0,24 kg
Emballage højde 12 cm
Emballage bredde 5 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig