Calidris / Luna / Mido+ / You

Gennemboring til 32 cm bøjlegreb, center

Få forboret dine møbler til bøjlegreb med dette tilvalg. Når du bestiller dine møbler hos os, kan vi sagtens gennembore dine badeværelsesmøbler, dér hvor grebene skal sidde. På den måde sikrer du, at grebene sidder korrekt og du opnår et ensartet og komplet look i badeværelset.

Valgt
Ingen farve

BG320C

Pris
120 kr.

GTIN (EAN) 5713804305718
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig