Match

H - Badekarsvæg med svingdør

Vink farvel til badeforhænget med en elegant afskærmning, der skaber fornemmelsen af meget mere luft i rummet. Glasdøren kan drejes ind foran armaturet, så afskærmningen tager mindst mulig plads. Hvis du har et badekar og en bruser i ét, kan du bruge den flotte glasdør som afskærmning i stedet for et klæbende bruseforhæng. Glasset er behandlet med EasyCare, der er kalk- og smudsafvisende, hvilket gør din badekarsvæg meget nemmere at rengøre og forlænger levetiden. Afstivningsarm medfølger.

Valgt
Satin profil/klart glas

H100-01

Pris
3.315 kr.

GTIN (EAN) 5711112516215
VVS nr. 674183571
DB nr. 1960346
Korpusfarve Satin profil/klart glas
Højde 155 cm
Nettovægt 21 kg
Bruttovægt 23 kg
Intervalbredde 95-97 cm
Overflade Klart glas
Emballage højde 165 cm
Emballage bredde 100 cm
Emballage dybde (længde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig