Mido+

Højskab med 1 låge, venstrehængslet

Skab elegance og funktionalitet på dit badeværelse med dette Dansani Mido+ højskab. Med højskabet får du masser af ekstra opbevaringsplads på badeværelset, og her i skabet finder du 1 træhylde og 4 smukke glashylder. Et højskab er en virkelig god løsning, hvis du har brug for ekstra opbevaring på badeværelset, og her får du en løsning, der samtidigt skaber en følelse af luksus i dit baderum. Med lækkert dansk design og smarte opbevaringsmuligheder er dette højskab en ideel tilføjelse til ethvert stilfuldt badeværelse.

Vælg farve
Valgt
Grå mat
Venstre

P19-1203

Pris
3.685 kr.

GTIN (EAN) 5713804332424
VVS nr. 780938432
Korpusfarve Grå mat
Højde 172,80 cm
Bredde 30 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 181,44 dm³
Antal hylder 5 stk.
Antal låger 1 stk.
Hængsling Venstre
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 25,65 kg
Bruttovægt 28,12 kg
Emballage højde 175 cm
Emballage bredde 35 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig