Mido+

Højskab med 1 låge, venstrehængslet

Gør brug af hver centimeter plads i dit badeværelse med Dansani Mido+ højskabet. Men et højskab får du plads til alle dine ting på badeværelset, så har du pladsen til det, så anbefaler vi helt klart et højskab til dit badeværelse. I dette højskab finder du 1 træhylde, 4 glashylder samt 3 hylder i selve lågen, så du her får god plads og mulighed for at indrette dit optimalt på badeværelset. Oplev en ny dimension af orden og design på dit badeværelse med Dansani Mido+ højskabet.

Vælg farve
Valgt
Sort struktur

P20-1229

Pris
4.675 kr.

GTIN (EAN) 5713804237194
Korpusfarve Sort struktur
Højde 175 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 245 dm³
Antal hylder 5 stk.
Antal låger 1 stk.
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 32,85 kg
Bruttovægt 33,13 kg
Emballage højde 172,80 cm
Emballage bredde 45 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig