Calidris / Luna / You

Indvendigt LED lys

Et velorganiseret badeværelse starter ofte med velorganiseret opbevaring, og derfor er indvendigt lys i dine skabe så vigtigt. Det indvendige lys giver dig mulighed for at se præcis, hvad der er på hylderne i dit skab. Lyset er placeret modsat hængselssiden og giver dig derfor et godt overblik og giver dig en følelse af luksus og velvære i badeværelset.

Valgt
Ingen farve

LI30-40

Pris
1.905 kr.

GTIN (EAN) 5713804040725
DB nr. 2142781
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
El-type 230V
Energiklasse E
IP Klasse IP21
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Lysspecifikation 6, 3W LED
RA 95
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig