Calidris

Knagerække med 2 kroge

Skab et badeværelse der oser af elegance og organisering med Dansani Calidris knagerækker. Disse smarte knagerækker er ikke blot flotte at se på, men de er også en praktisk måde at holde dine hverdagsting på plads. Uanset om det er tøj, håndklæder eller smykker, kan du holde styr og orden på dine ting uden problemer. Skru op for stil og funktionalitet i dit rum med Dansani Calidris knagerækker, der gør det at organisere dine ting til en leg.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C75-0044

Pris
925 kr.

GTIN (EAN) 5713804286420
Korpusfarve Eg noir
Højde 4,50 cm
Bredde 20 cm
Dybde (længde) 3 cm
Volumen 0,27 dm³
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 0,23 kg
Bruttovægt 0,41 kg
Emballage højde 6 cm
Emballage bredde 22 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig