Calidris

Låg til træbakke

Har du tilkøbt en træbakke til Dansani Calidris, kan du også tilkøbe et låg til træbakken. Dette låg har flere rum og fordybninger og giver dig endnu mere opbevaringsplads. Låget passer perfekt på træbakken og holder dine ting fint på plads og af vejen. Skab orden i dine skuffer og skabe med træbakker og låg.

Valgt
Eg

CT-02

Pris
535 kr.

GTIN (EAN) 5713804311405
Korpusfarve Eg
Højde 1,60 cm
Bredde 20 cm
Dybde (længde) 10 cm
Volumen 0,32 dm³
Nettovægt 0,12 kg
Bruttovægt 0,12 kg
Emballage højde 3 cm
Emballage bredde 22 cm
Emballage dybde (længde) 12 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig