• Forside / 
  • Tilvalg / 
  • LED lys under vaskeskab inkl. bevægelsessensor
Calidris / Luna / You

LED lys under vaskeskab inkl. bevægelsessensor

Skab den perfekte stemning på dit badeværelse med lys under dit vaskeskab. Den bløde og diskrete belysning skaber en afslappende atmosfære på badeværelset. Lyset under vaskeskabet fås med bevægelsessensor, så lyset tænder automatisk, når du fx går på toilettet om natten og ikke vil have forstyrret din søvnrytme.

Valgt
Ingen farve

UL80

Pris
1.905 kr.

GTIN (EAN) 5713804040626
DB nr. 2142811
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
El-type 230V
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 781 lm
Lysspecifikation 6, 3W LED
RA 50
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig