Calidris / Luna / You

LED underlight til spejlskab

Skab et unikt og moderne badeværelse med LED lys under spejlskabet. Det er den perfekte måde at tilføje en stilfuld og futuristisk touch til dit rum. Lyset under spejlskabet skaber både stemning og er praktisk, da det giver ekstra belysning ned over din håndvask. Lyset er vigtigt for vores velvære, og derfor kan du selvfølgelig også få lækker belysning under dit spejlskab.

Valgt
Ingen farve

ULSP120

Pris
1.905 kr.

GTIN (EAN) 5713804270382
DB nr. 2258661
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,05 kg
Bruttovægt 0,05 kg
El-type 230V
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 647 lm
Lysspecifikation 5, 2W LED
RA 90
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig