Mido+

Lotto håndvask

Lotto håndvasken udstråler en subtil elegance og moderne designfilosofi. Denne håndvask tilfører dit badeværelse et stilfuldt præg med sin minimalistiske æstetik. Lavet af førsteklasses sanitetsporcelæn, er Lotto håndvasken både holdbar og nem at vedligeholde. Den er den perfekte fusion af æstetik og praktisk funktionalitet, der skaber en moderne og tidløs atmosfære på dit badeværelse.

Valgt
Hvid blank

536806003

Pris
2.525 kr.

GTIN (EAN) 5708877769055
VVS nr. 781385560
DB nr. 1520821
Korpusfarve Hvid blank
Højde 7 cm
Bredde 65 cm
Dybde (længde) 38 cm
Volumen 17,29 dm³
Materiale Porcelæn
Nettovægt 12,80 kg
Bruttovægt 13,75 kg
Breddetolerance -5/+5 mm
Enkelt Dobbelt Enkelt
Hanehul 1
Overflade Porcelæn
Bassinplacering Center
Emballage højde 21 cm
Emballage bredde 76 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig