Calidris / You

Lys i 80 cm skuffe

Opdag den ultimative bekvemmelighed med lys i skuffen i dit vaskeskab. Med dette smarte lys kan du hurtigt finde dine badeværelsesartikler. Lyset giver ikke kun overblik, når det er mørkt på badeværelset, men giver også et fint udsyn til dine ting om dagen. Lyset er vigtigt for dig og dit velvære, så derfor kan du selvfølgelig også tilvælge lys i skuffen i dit vaskeskab.

Valgt
Ingen farve

LS1SK80

Pris
780 kr.

GTIN (EAN) 5713804040510
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,20 kg
Bruttovægt 0,20 kg
El-type 230V
Energiklasse F
IP Klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 252 lm
Lysspecifikation 2, 5W LED
RA 95
Serie Calidris, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig