Luna

Metalindsats til træbakke

Denne metalindsats passer perfekt til træbakkerne. Metalindsatsen kan bruges til at opbevare din mascara, pincet og makeup-pensler på en nem og overskuelig måde.

Valgt
Alu

515200247

Pris
120 kr.

GTIN (EAN) 5711112093174
DB nr. 1747531
Korpusfarve Alu
Højde 5 cm
Bredde 10 cm
Dybde (længde) 8,30 cm
Volumen 0,42 dm³
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,10 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig