Calidris

Mobile håndklædeholder

Gør dit badeværelse mere praktisk og stilfuldt med Dansani Mobile håndklædeholderen. Denne elegante løsning giver dig fleksibilitet til at placere dine håndklæder, hvor du har brug for dem mest. Mobile kan rykkes rundt og placeres dér, hvor du har mest brug for den. Mobile bringer orden i dit badeværelse og er samtidigt smuk at se på.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C70-0044

Pris
3.630 kr.

GTIN (EAN) 5713804286024
Korpusfarve Eg noir
Højde 105 cm
Bredde 48 cm
Dybde (længde) 10 cm
Volumen 50,40 dm³
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 3,59 kg
Bruttovægt 4,65 kg
Emballage højde 110 cm
Emballage bredde 50 cm
Emballage dybde (længde) 15 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig