Calidris / Luna / You

Moon spejl med lys og lysstyring

Moon spejlet er et smukt og elegant spejl med en ramme, der gør spejlet til et dekorativt element i enhver indretning. Spejlet er ovalt, og giver bløder de ellers skarpe kanter på badeværelset op. Spejlets kraftige ramme er lavet af robuste materialer og giver spejlet et moderne og stilfuldt look. Du kan desuden selv styre lysets styrke og varme, da det ovale Moon spejl fås med lysstyring. Rammen rundt om spejlet fås i flere forskellige farver som sort, hvid og messing, så det kan tilpasses efter din personlige stil og indretning. Spejlet er perfekt til badeværelset eller soveværelset og med det ovale Moon spejl kan du skabe et rum med elegance og tidløs skønhed.

Vælg farve
Valgt
Hvid mat

S826-010

Pris
5.765 kr.

GTIN (EAN) 5713804374028
VVS nr. 781498430
DB nr. 2322996
Korpusfarve Hvid mat
Højde 105 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 4,30 cm
Volumen 27,09 dm³
Nettovægt 8,53 kg
Bruttovægt 9,65 kg
Afbryder Touch
Belysningstype Integreret lys
El-type 12V lysstyring
Energiklasse E
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2,588 lm
Lysspecifikation 26W LED
RA 90
Emballage højde 110 cm
Emballage bredde 65 cm
Emballage dybde (længde) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig