Calidris / Luna / You

Push open til skabe med 2 skuffer

Med push-open får dine badeværelsesmøbler et enkelt og mere strømlinet look. Med et enkelt skub, åbner dit møbel uden problemer, og du kan på samme måde nemt lukke det igen med endnu et skub. Med push-open undgår du greb og boringer i dine møbler.

Valgt
Ingen farve

PO2SK

Pris
1.270 kr.

GTIN (EAN) 5713804040442
VVS nr. 780998998
DB nr. 2142791
Korpusfarve Ingen farve
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,10 kg
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig