Calidris

Rumdeler til udtræksbakker

Opdel din udtræksbakke i mindre rum med denne praktiske rumdeler til Dansani Calidris udtræksbakkerne. Rumdeleren er ligesom træbakkerne lavet af massivt egetræ, og passer til udtræksbakker med en dybde på både 30 og 40 cm. Med rumdeleren kan du forvandle en stor bakke til flere små rum og derved udnytte pladsen bedre.

Valgt
Eg

CT-05

Pris
305 kr.

GTIN (EAN) 5713804311436
Korpusfarve Eg
Højde 6,40 cm
Bredde 33 cm
Dybde (længde) 10 cm
Volumen 2,11 dm³
Nettovægt 0,38 kg
Bruttovægt 0,38 kg
Emballage højde 8 cm
Emballage bredde 35 cm
Emballage dybde (længde) 12 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig