Mido+

Selvmonteret varmelegeme til runde spejle

Glem dug på spejlet efter brusebadet med varmefelt til spejlene. Varmefeltet skal du selv montere, og til gengæld holder det dine spejle dugfrie, når du er i bad. Varmefeltet er nemt at montere bagpå spejlet.

Valgt
Grå

NV-3737

Pris
435 kr.

GTIN (EAN) 5711112147020
VVS nr. 780986983
DB nr. 1749412
Korpusfarve Grå
Højde 41 cm
Bredde 39 cm
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,43 kg
Afbryder Ingen
Emballage højde 2 cm
Emballage bredde 40 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig