Calidris

Skab med 1 låge, højrehængslet

Dansani Calidris skab med låge tilbyder enkle og stilfulde opbevaringsløsninger til dit badeværelse. Med et rent og tidløst design giver lågen adgang til en rummelig opbevaringsplads til toiletartikler, håndklæder og andre badeværelsesnødvendigheder. Skabets æstetik og funktionalitet gør det til en ideel tilføjelse til enhver baderumsindretning. Kombinér skabet med andre skabe fra Dansani Calidris, og få et unikt badeværelse, der passer ind hos dig. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Eg noir
Højre

C38-1144

Pris
11.905 kr.

GTIN (EAN) 5713804283146
Korpusfarve Eg noir
Højde 80 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 40 cm
Volumen 128 dm³
Antal hylder 3 stk.
Antal låger 1 stk.
Fronttype Glat
Hængsling Højre
Frontmateriale Overfineret MDF
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 25,25 kg
Bruttovægt 27,30 kg
Emballage højde 85 cm
Emballage bredde 45 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig