Calidris

Skab med 2 låger

Dansani Calidris skabe er en smart løsning til badeværelser med begrænset plads. Med en smal dybde på kun 16 cm får du rigeligt med opbevaringsplads, selv til mindre badeværelser. Disse skabe kombinerer pladsbesparende design med funktionalitet og stil, hvilket gør dem ideelle til at organisere toiletartikler, shampoo, cremer og hvad du ellers har brug for på badeværelset. Uanset badeværelsets størrelse tilføjer Dansani Calidris skabe en praktisk og elegant opbevaringsløsning.Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C34-1044

Pris
12.335 kr.

GTIN (EAN) 5713804282583
Korpusfarve Eg noir
Højde 80 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 16 cm
Volumen 102,40 dm³
Antal hylder 3 stk.
Antal låger 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Overfineret MDF
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 20,88 kg
Bruttovægt 23,53 kg
Emballage højde 85 cm
Emballage bredde 85 cm
Emballage dybde (længde) 20 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig