Calidris

Skab med 2 skuffer

Dansani Calidris skabe med 2 skuffer er den perfekte løsning til dig, der ønsker smart og stilfuld opbevaring i dit badeværelse. Med Calidris får du gennemtænkt dansk design, og disse skabe er designet til at maksimere pladsen uden at gå på kompromis med funktionalitet eller æstetik. I de to rummelige skuffer kan du nemt organisere og opbevare dine toiletartikler, håndklæder og badeværelsesnødvendigheder på en overskuelig måde. Skabenes design er enkelt og tidløst, hvilket gør dem til et stilfuldt tilskud til ethvert badeværelse. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Valgfri farve, eg

C55-1066

Pris
14.535 kr.

GTIN (EAN) 5713804406187
Korpusfarve Valgfri farve, eg
Højde 40 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 50 cm
Volumen 80 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Lakeret MDF
Nettovægt 24,13 kg
Bruttovægt 25,04 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 45 cm
Emballage dybde (længde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig