Match

Standard drypliste til buet svingdør

Denne drypliste følger med som standard, når du køber en buet svingdør fra Dansani Match. Dryplisten er lavet af holdbart og vandafvisende materiale, der sikrer, at vand ikke siver ud på badeværelsets gulv, når døren åbnes eller lukkes. Dryplisten skal skæres til i længden, og kan derefter nemt sættes på din buede svingdør. Den høje kvalitet og det elegante design er perfekt afstemt med resten af Dansani Match-serien, hvilket tilføjer en ekstra æstetisk værdi til badeværelset. Udover sin funktion som en effektiv forsegling, er dryplisten også nem at rengøre og vedligeholde, hvilket bidrager til dens langvarige leveti

Vælg farve
Valgt
Klar

1600566

Pris
285 kr.

GTIN (EAN) 5711112683030
VVS nr. 674189970
DB nr. 1960161
Korpusfarve Klar
Højde 1,80 cm
Bredde 81,50 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,15 dm³
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,10 kg
Emballage højde 100 cm
Emballage bredde 10 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig