Match

Standard drypliste til lige døre

Denne drypliste er lavet til vores lige døre, og fås i enten sort mat eller klar. Den følger med som standard, når du køber en lige brusedør. Dryplisten er lavet af et holdbart og vandafvisende materiale, og den sikrer, at vandet ikke siver ud på badeværelsesgulvet, når du er i bad eller når døren åbnes eller lukkes. Dryplisten skal skæres til i længden, og kan derefter nemt sættes på din lige brusedør. Dryplisten er selvfølgelig også nem at rengøre og vedligeholde, hvilket bidrager til dens langvarige levetid. 

Vælg farve
Valgt
Klar

1600565

Pris
155 kr.

GTIN (EAN) 5711112683023
VVS nr. 674189969
DB nr. 1960159
Korpusfarve Klar
Højde 1,80 cm
Bredde 100 cm
Dybde (længde) 1 cm
Volumen 0,18 dm³
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,10 kg
Emballage højde 100 cm
Emballage bredde 10 cm
Emballage dybde (længde) 3 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig