Calidris / Luna / You

Trådløs lysstyring

Tilføj trådløs lysstyring til dine spejle og spejlskabe med Dansani, for du kan derved nemt styre flere spejle og spejlskabe samt loftslamper og pendler, der har trådløs lysstyring. Og det bedste er, at styringen er gensidig, så to spejle eller spejlskabe kan styre hinandens lys. Det trådløse system bruger et lukket 2,4 GHz system, der fungerer uden at være forbundet til internettet eller routeren. Det betyder, at det ikke forstyrrer andre trådløse systemer og giver dig en problemfri oplevelse. Gør dit badeværelse endnu mere smart og stilfuldt med Dansani's trådløse lysstyring.

Valgt
Alu look

TS

Pris
555 kr.

GTIN (EAN) 5713804405128
Korpusfarve Alu look
Højde 18 cm
Bredde 18 cm
Nettovægt 0,10 kg
Bruttovægt 0,10 kg
Afbryder Touch
El-type 230V
IP Klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lysspecifikation 1W LED
Max watt MAX 2300W
Emballage højde 10 cm
Emballage bredde 25 cm
Emballage dybde (længde) 25 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig