Calidris

Træbakke

Undgå rod i dine skuffer og skabe med en smart og praktisk træbakke fra Dansani Calidris. Med træbakken kan du skabe ro og overblik, når alt har sin faste plads i de velindrettede skuffer. Træbakken er lavet af massivt egetræ og står smukt til skufferne og passer perfekt til Dansani Calidris.

Valgt
Eg

CT-01

Pris
460 kr.

GTIN (EAN) 5713804311399
Korpusfarve Eg
Højde 5,40 cm
Bredde 27 cm
Dybde (længde) 10 cm
Volumen 1,46 dm³
Nettovægt 0,20 kg
Bruttovægt 0,20 kg
Emballage højde 7 cm
Emballage bredde 30 cm
Emballage dybde (længde) 12 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig