• Forside / 
  • Hylder / 
  • Træhylder til væg med skjult ophæng
Calidris

Træhylder til væg med skjult ophæng

Disse smukke træhylder til væggen giver dig både ro og lækkert design på dit badeværelse. Træhylderne fra Dansani Calidris har en fin lille kant, som gør at de ting, du opbevarer på hylden, ikke kan trille ned. Brug også gerne hylderne til dine briller, cremer, parfumer eller måske endda en lille vase med en blomst fra haven. De fås selvfølgelig i de samme farver som resten af Dansani Calidris-sortimentet, så du kan skabe et sammenhængende og stilfuldt badeværelse.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C73-0044

Pris
2.620 kr.

GTIN (EAN) 5713804286260
Korpusfarve Eg noir
Højde 4,50 cm
Bredde 40 cm
Dybde (længde) 13,50 cm
Volumen 2,43 dm³
Korpusmateriale Overfineret MDF
Nettovægt 0,91 kg
Bruttovægt 1,15 kg
Emballage højde 6 cm
Emballage bredde 42 cm
Emballage dybde (længde) 15 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig