Calidris

Vaskeskab med 1 skuffe

Forkæl dit badeværelse med en skøn kombination af elegance og praktisk funktionalitet med dette Dansani Calidris vaskeskab, der har 1 skuffe. Dette vaskeskab er designet med et minimalistisk udtryk og rene linjer, der tilføjer en sofistikeret æstetik til din badeværelsesindretning. Med et vaskeskab på 40 cm dybde er der skabt plads til både stil og opbevaring. Den rummelige skuffe giver dig mulighed for at organisere og opbevare alle dine essentielle badeværelsesgenstande på en elegant måde. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C04-1044

Pris
15.670 kr.

GTIN (EAN) 5713804279439
Korpusfarve Eg noir
Højde 40 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 40 cm
Volumen 192 dm³
Antal skuffer 1 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Overfineret MDF
Korpusmateriale Overfineret MDF
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 29,35 kg
Bruttovægt 31,56 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 125 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Calidris
Tilføj den rigtige vask
Her er overblikket over de vaske, der passer til det vaskeskab, du har valgt. Husk at vælge bordplade, hvis du vælger en bordstående vask.

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig