Mido+

Vaskeskab med 2 låger

Dansani Mido+ vaskeskabet med låge er kun 35 cm dybt og er derfor perfekt til dig, der ikke har så meget plads til rådighed på badeværelset. Dansani Mido+ er virkelig god kvalitet for prisen, og selvom Mido+ er en af vores billigste serier, så er der ikke gået på kompromis med hverken design eller kvalitet. Bag de praktiske låger er der god plads til opbevaring. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Sort struktur

P02-1029

Pris
2.715 kr.

GTIN (EAN) 5713804236531
Korpusfarve Sort struktur
Højde 57,60 cm
Bredde 60 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 120,96 dm³
Antal hylder 1 stk.
Antal låger 2 stk.
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Nettovægt 15,43 kg
Bruttovægt 16,09 kg
Emballage højde 60 cm
Emballage bredde 62 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig