Calidris

Vaskeskab med 2 skuffer, til dobbeltvask

Dansani Calidris vaskeskab med 2 skuffer er en lækker fusion af stil og funktionalitet til dit badeværelse. Dette vaskeskab er 60 cm højt, hvilket giver dig en lidt højere bundskuffe og derved mere plads til opbevaring. Det minimalistiske design og rene linjer i Calidris vaskeskabet tilføjer en sofistikeret æstetik til dit badeværelsesmiljø. De to rummelige skuffer giver ikke kun praktisk opbevaring, men giver dig også mulighed for at holde ro og orden på badeværelset. Med fokus på både funktionalitet og design er Dansani Calidris vaskeskab med 2 skuffer det ideelle valg til dig, der vil have en elegant og velorganiseret løsning til badeværelset. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Eg noir

C15-1044

Pris
19.885 kr.

GTIN (EAN) 5713804280732
Korpusfarve Eg noir
Højde 40 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 40 cm
Volumen 192 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Overfineret MDF
Korpusmateriale Overfineret MDF
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 43,64 kg
Bruttovægt 45,93 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 125 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Calidris
Tilføj den rigtige vask
Her er overblikket over de vaske, der passer til det vaskeskab, du har valgt. Husk at vælge bordplade, hvis du vælger en bordstående vask.

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig