Mido+

Vaskeskab med 2 skuffer

Her får du et skønt vaskeskab fra Dansani Mido+ med 2 skuffer og plads til en dobbeltvask. Vaskeskabet er 120 cm bredt og er den rigtige løsning til dig, der har lidt ekstra plads på badeværelset. Hertil kan du nemlig både bruge en enkeltvask på 120 cm, samt en dobbeltvask på 120 cm. Med en dobbeltvask kan I være flere ved vasken på samme tid, og I kan endda have hver jeres vask. Vaskeskabet fås som sagt med 2 skuffer, som giver ekstra god opbevaring af alle dine ting på badeværelset.Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Grå mat

P13-1003

Pris
5.965 kr.

GTIN (EAN) 5713804332189
Korpusfarve Grå mat
Højde 57,60 cm
Bredde 120 cm
Dybde (længde) 44 cm
Volumen 304,13 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 38,97 kg
Bruttovægt 41,45 kg
Emballage højde 60 cm
Emballage bredde 122 cm
Emballage dybde (længde) 49 cm
Serie Mido+
Tilføj den rigtige vask
Her er overblikket over de vaske, der passer til det vaskeskab, du har valgt. Husk at vælge bordplade, hvis du vælger en bordstående vask.

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig