Mido+

Vaskeskab med 2 skuffer

Dansani Mido+ er følelsen af luksus på en prisvenlig måde, og her får du et vaskeskab med 2 skuffer. Dette flotte vaskeskab er kun 35 cm dybt, og er derfor designet til at passe perfekt ind i mindre badeværelser eller charmerende gæstetoiletter. Dansani Mido+ vaskeskab er dansk design til små penge, og her finder du selvfølgelig også flere smarte tilvalgsmuligheder som fx lys i skuffen. Med Dansani Mido+ vaskeskab med 2 skuffer får du ikke bare funktionalitet og opbevaring, men også friheden til at skabe dit drømmebadeværelse. Vær obs på at dette vaskeskab har udskæring til gulvafløb. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Grå mat

P26-1003

Pris
5.310 kr.

GTIN (EAN) 5713804250674
Korpusfarve Grå mat
Højde 57,60 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 35 cm
Volumen 161,28 dm³
Antal skuffer 2 stk.
Frontmateriale Melaminbelagt spånplade
Korpusmateriale Melaminbelagt spånplade
Udskæring til afløb Topskuffe
Nettovægt 27,41 kg
Bruttovægt 29,16 kg
Emballage højde 60 cm
Emballage bredde 82 cm
Emballage dybde (længde) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig