Overskabe

Overskabe

Overskabe til badeværelse

Et overskab til badeværelset er din løsning på rod i badeværelset. I overskabet kan du nemlig stille alle de ting, der normalt roder på bordet eller vasken i badeværelset. Brug overskabet til opbevaring af tandbørster, cremer, barbermaskinen og meget mere. Alle de små ting skal ikke fylde på bordet, så gør det nemmere for dig selv ved at bruge vores flotte og praktiske overskabe på dit badeværelse.

Overskab, 70x35 cm, højrehængslet
11.135 DKK
Overskab, 70x35 cm, venstrehængslet
11.135 DKK
Overskab 1 låge 40x40x16 cm
7.235 DKK
Overskab 1 låge 40x40x16 cm
7.235 DKK
Overskab med 1 venstrehængslet låge 40x40x16 cm
5.790 DKK
Overskab med 1 højrehængslet låge 40x40x16 cm
5.790 DKK
Overskab 1 låge 80x40x16 cm
9.070 DKK
Overskab 1 låge 80x40x16 cm
9.070 DKK
Overskab med 1 venstrehængslet låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 1 højrehængslet låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 1 venstrehængslet låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab 1 låge 80x40x16 cm
7.260 DKK
Overskab med 2 låger 80x80x16 cm
9.870 DKK
Overskab 2 låger 80x80x16 cm
12.335 DKK
Overskab 2 låger 80x80x16 cm
9.870 DKK
Overskab 1 låge med sort ramme 80x35x19 cm
3.700 DKK
Overskab 1 låge med sort ramme 80x35x19 cm
3.700 DKK
Overskab 80x35x19 cm
2.390 DKK
Overskab med låge, 80x35 cm
2.390 DKK
Overskab 80x35x19 cm
3.700 DKK
Overskab 80x35x19 cm
3.700 DKK
Overskab med låge, 70,4x30x18 cm
1.725 DKK
Overskab med højrehængslet låge, 70,4x30x18 cm
1.725 DKK
Overskab 40 cm med låge
2.635 DKK
Henter flere produkter...
Henter flere produkter...

Udnyt pladsen med overskabe på badeværelset

Har du en uudnyttet væg i badeværelset, og mangler du ekstra opbevaringsplads? Så kan et eller flere overskabe sagtens være løsningen for dig. Du kan endda nemt hænge et skab op i et allerede eksisterende badeværelse, hvis du mangler plads til alle de små ting. Vi har overskabe med 2 låger, men du kan også vælge at få 2 overskabe, som er hængslet i hver sin side, så de åbner op overfor hinanden.

Du kan også vælge at hænge flere overskabe i forskellig højde ved siden af hinanden for et mere spændende look, hvor du også kan benytte toppen af overskabet til opbevaring.
Vi har selvfølgelig overskabe i forskellige højder og dybder, så du kan finde lige netop det overskab, der passer ind i dit badeværelse. I vores Calidris serie er der mange muligheder for overskabe i forskellige højder, og det er netop med disse skabe, at du kan lege med opstillingen og få et helt unikt møbel i dit badeværelse. Ved at sætte overskabene forskudt for hinanden, kan du også udnytte den ekstra plads ovenpå til at stille ting, planter eller andet pynt.
I Calidris serien kan du få overskabe helt ned til 40 cm i højden, så du rigtigt kan lege med indretningen og looket.

Når du skal vælge placering af dit overskab i badeværelset, er en ofte overset plads faktisk den over toilettet. På dén væg kan du med fordel sætte et væghængt badeværelsesskab op, og dette overskab kan så indeholde alle dine småting. Ved at bruge netop denne plads over toilettet, får du udnyttet alle kvadratmeter af dit badeværelse. Dette er også med til at holde dit badeværelse pænt og ryddeligt. Når alting har sin egen plads, er det nemmere for hele familien at holde orden på badeværelset.

For at få fuldt overblik over dine ting i overskabene, kan du også til de fleste overskabe tilvælge indvendigt lys. Det skaber både god stemning i badeværelset, og giver også dig bedre mulighed for at finde tingene.

 

Vælg overskabe blandt forskellige højder, dybder og materialer

Et overskab er et smallere skab, hvor du trods dybden, faktisk kan have plads til rigtigt mange ting. Dybden er også det praktiske ved overskabe, da de tager mindre plads ud i rummet, når de kun har en dybde på 16 eller 20 cm. Derved kan du tilføje god opbevaringsplads til dit badeværelse, uden at du tager for meget plads på gulvet eller ud i rummet.

Du tænker måske, at der i et overskab med en smal dybde, ikke er plads til ret mange ting, men det er der faktisk. Tænk på at din tandbørste, dine vatrondeller, dine cremer og make-upfjernere faktisk ikke fylder ret meget, når du står ved siden af hinanden, og derfor er overskabene netop virkelig praktiske til opbevaring af de små ting, der ellers plejer at fylde på vasken eller bordet.

Du kan faktisk også vælge at sætte 2 overskabe ovenpå hinanden, og derved få et slags højskab, som er smalt i dybden. Her skal du blot være opmærksom på at sætte grebene korrekt, så du nemt kan åbne og lukke dette væghængte badeværelsesskab. På den måde kan du være ekstra kreativ med overskabe til badeværelset, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller plads.

Vi har selvfølgelig også overskabe i forskellige højder og materialer, så du her kan finde lige præcis det hængeskab til badeværelset, som du lige står og mangler. Har du plads til et overskab, der er20 cm dybt så kan du finde hele vores udvalg lige her. Vi har også overskabe med en dybde på kun 16 cm, dem finder du her.
I bredden kan du få overskabe der er 30, 35 og 40 cm i bredden. Vores overskabe med dobbeltlåger er 80 cm i bredden.

Vores overskabe fås med push-open eller greb, det er helt op til dig og din smag om du ønsker det ene eller det andet. Hvor push-open giver et mere rent og minimalistisk look, kan de rette greb sætte stemningen i badeværelset. Når du bestiller greb og overskab, skal du blot huske også at bestille gennemboring til lige præcis de greb, du ønsker dig.

I stedet for et overskab, kan du også vælge at tilføje et spejlskab til dit badeværelse. Heri har du også god plads til opbevaring, og har du et mindre badeværelse, er det en god måde at tilføje mere rumfølelse, da spejlskabet vil få rummet til at føles større.

Det komplette badeværelse

Når du designer dit nye badeværelse, er det vigtigt at tænke på det komplette badeværelse. Tænk på hvad du har brug for i form af opbevaring og plads. Er der plads til alle tingene i vaskeskabet? Eller skal der måske et væghængt badeværelsesskab til? Har du pladsen til et højskab, hvor der er rigtig god plads til opbevaring, eller passer et overskab eller to bedre ind? Husk at du også kan vælge at få spejlskab i stedet for et spejl – i spejlskabene er der også god plads til opbevaring af alle de små ting.

En anden praktisk ting ved overskabene er, at de kan installeres uden at der er behov for et helt nyt badeværelse. Du kan sagtens vælge et overskab i en højde, dybde og farve der passer ind i dit nuværende badeværelse, og derved kan du med få midler få ekstra opbevaringsplads på dit badeværelse.

Og husk at vores behov ændrer sig med tiden. Med små børn er der måske behov for opbevaring af legetøj til badet i badeværelset, hvorimod der i en familie med teenagere er andre behov. Her kommer der måske ting som cremer, rensemidler og make-up ind på badeværelset, som der ikke har været behov for at have ekstra plads til før. Og når først børnene er flyttet hjemmefra, er der andre ting, der er behov for i et badeværelse.

 

Kan man bruge overskabe som underskabe?

Ja, du kan godt bruge vores overskabe som underskabe. Du skal bare være opmærksom på at toppen og bunden af overskabene har en anden dekor end fronterne og siderne. På hvide overskabe er toppen og bunden hvid, men på andre dekor/farver er toppen og bunden grå. Du kan dog vælge vores skabe fra vores Calidris serie, hvor alle skabene har ens dekor på sider og top/bund.

 

Hvor dybe er overskabe?

Overskabe fås i flere dybder. Vores overskabe fås helt ned i en dybde på 16-19 cm, og så kan de også fås i en dybde på 30-40 cm. Så uanset om du har meget eller lidt plads, kan du få et overskab med god plads til dine produkter.

 

Hvor højt er et overskab?

Den mest almindelige højde på et overskab er mellem 70-80 cm. Dette giver dig god plads til dine ting på badeværelset. Vi har også skabe, der er 40 cm i højden, hvis du har brug for et lidt lavere skab på dit badeværelse.

 

Hvordan monterer man et overskab?

Der følger altid en monteringsvejledning med, når du køber overskabe hos os. Disse viser tydeligt hvordan du sætter overskabe op, men hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det selv, kan du altid kontakte en professionel, som kan hjælpe dig med det.

 

Hvordan sætter man overskabe op?

Følg blot monteringsvejledningen, der følger med overskabene, når du køber dem ved Dansani. Du kan også kontakte en professionel tømrer eller installatør, hvis du er usikker på om du kan klare opgaven alene.