Rengøring af badeværelse

Lang levetid er mere bæredygtigt - derfor er Dansanis møbler lavet til at kunne holde i mange år, hvis man passer godt på dem. Vær opmærksom på, at de forskellige materialer og overflader har brug for forskellige rengøringsmidler. For mere information, tag et kig i vores vedligeholdelsesvejledning.

Rengøring af badeværelse - sådan gør du

100 ord

Når du køber badeværelsesmøbler fra Dansani, vil der altid følge en vedligeholdelsesvejledning med, hvor der står beskrevet hvordan materialerne skal rengøres - den anbefaler vi at læse. 

Dansani's møbler er primært konstrueret af spånplade eller MDF, belagt med forskellige overflader, der beskytter mod fugtskader. Men derfor er det stadig vigtigt at sørge for god ventilation i rummet, og at placere møblerne i en afstand fra eksempelvis brus eller badekar, for at undgå direkte vandsprøjt. Skulle er alligevel komme vandstænk på møblerne, skal du blot tørre møblerne af, indtil de fremstår tørre. 

- 91 ord

som er velegnet til badeværelsets miljø

Kom godt i gang

75 ord

Vi anbefaler at rengøre ved at bruge en blød klud, som er opvredet i varmt vand med tilsætning af et mildt universalrengøringsmiddel. Har du et møbel med en struktureret overflade, anbefaler vi at du rengører langs strukturen, tør herefter med en fugtig klud opvredet i rent og varmt vand. Dette sørger for at fjerne rengøringsmidlet, og du undgår skjolder på dit møbel. Til sidst tørrer du det overskydende vand væk med en tør og blød klud.

76 ord

Rengøringsmidler til badeværelset

50 ord + link

Til almindelig rengøring anbefales det at bruge en fugtig klud med mildt universalrengøringsmiddel. Ved brug af sprayrengøringsmidler bør du spraye på kluden, ikke direkte på møblet for at undgå skader. For møbler med strukturerede overflader anbefales det at anvende farveløs vaselineolie som pleje ca. 1-2 gange årligt – se nærmere instruktioner i vedligeholdelsesvejledningen.

Link til ??? Vedligeholdelsesvejledningen?

Udstyr og værktøjer

75 ord

Det er faktisk rigtig simpelt at holde sine badeværelsesmøbler fra Dansani pæne i mange år. Vi anbefaler at have et godt lager af bløde mikrofiberklude. De er praktiske, blidere mod møblerne og meget mere bæredygtige end engangsklude, fordi de kan vaskes og genbruges.

Indersiden af vores brusekabiners glasflader er specialbehandlet med den modstands- og bæredygtige EasyCare-behandling. Til daglig rengøring anbefaler vi at bruge en af vores bruseskrabere.

(ankerlink til brus)

Hvor skal jeg starte?

50 ord

Et godt sted at starte er altid regelmæssig rengøring med en blød klud, opvredet i varm vand og et mildt universalrengøringsmiddel. Milde universalrengøringsmidler kan findes i de fleste dagligvarebutikker. Bruges der rengøringsmidler i sprayform må du ikke spraye direkte på møblet, spray i stedet på din fugtige klud. Step-by-step guides kan findes i vedligeholdelsesvejledningen.

- 54 ord

Rengøring af håndvask

50 ord + link

Vi anbefaler at rengøre din håndvask regulært med almindelig sæbevand, og aftørring med en ren og blød klud. Dette sørger for at kalk og andet skidt, ikke når at sætte sig fast.

Vi fraråder at bruge rengøringsmidler såsom syre, klorin, ammoniak, afløbsrens. Tjek vedligeholdelsesvejledningen for mere anvisning om rengøring af din håndvask.

(link til plejesæt af vaske med matte overflader)

Rengøring af toilet

50 ord + link

Vores Creasani og Bellsani toiletter er lavet af sanitetsporcelæn, og skal derfor behandles efter hvad der står i vedligeholdelsesvejledningen under 'porcelænsvaske'. Toiletbrættet er lakeret, og skal derfor behandles, som der står i vedligeholdelsesvejledningen under 'lakerede overflader'. Fælles er, at bruge en mild universalrengøring og en blød og fugtig klud.

Toilet vil ikke skylle ud

50 ord + link

 

Afløb lugter

50 ord + link

Rengøring af brusekabine

50 ord + link

Til den rutinemæssige rengøring af fliser, glas og armatur i din brusekabine, anbefaler vi en ganske almindelig badrens og spray. Skyl efter, så rengøringsmidlet fjernes, og fjern det resterende vand med en af vores smarte bruseskrabere. Tør efter med en blød klud. 

Afkalkning

50 ord + link

Den indvendige glasflade på vores bruseafskærmninger er specialbehandlet med det modstands- og bæredygtige EasyCare-behandling. Behandlingen betyderat kalk og andet skidt ikke sætter sig fast, så det er ikke nødvendigt af afkalke din brusekabine. Selv efter 30.000 aftørringer vil din bruseafskærmning fremstå ren og pæn. 

Rengøring af fuger

50 ord + link

Rengøring af fliser, klinker og natursten

75 ord

Fliser og klinker

Kom ind på sorte fliser i afsnittet

50 ord + link

Natursten

50 ord + link