Form glasvask 121 cm

Varenummer: 630722104
Serie: Calidris

10.535 DKK
{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Glas vasken er lakerede på bagsiden og fremstillet i et særlig krystalklar glas, der er mere farve neutral end almindelig floatglas på grund af mindre indhold af jernoxid. Vaskene er nemme at rengøre og overfladen er resistent overfor almindelig kemikalier.

Dansani Calidris badeværelsesmøbler er kompromisløs kvalitet. Det er serien til livsnyderen, der vil forkæle sig selv med de bedste naturmaterialer og indbegrebet af dansk design. Serien er designet ud fra én enkelt tanke: Skabelsen af en komplet serie af møbler, som gør det muligt at indrette sig funktionelt og stilfuldt uanset rummets størrelse og form. Grundformen i Calidris er kvadratisk 20x20 cm. Ud fra dette princip udfolder serien sig i en lang række elementer. Designudtrykket er ens i alle møblerne, men de fås i flere forskellige dybder, bredder og højder. De elegante linjer er videreført i en række enkelt- og dobbeltvaske, som nemt tilpasser sig lige præcis den løsning, du ønsker. Serien rummer også et stort udvalg af ekstra skabe, matchende spejle og forskellige former for belysning, som gør det både nemt og sjovt at indrette dit badeværelse uanset størrelse og opbygning.

Produktinformation:

Søge bredde:

120 cm

Filter bredde:

120 cm

Søge højde:

0-40 cm

Højde:

1,2 cm

Bredde:

120,2 cm

Dybde:

40,5 cm

Emballage dybde:

45 cm

Emballage højde:

15 cm

Emballage bredde:

125 cm

Nettovægt:

15 kg

Bruttovægt:

17 KG

Bassinplacering:

Enkelt

Overflade:

Glas

Overløb:

Uden overløb

EAN:

5713804128836

Glasvask

Glasvaskenes design er let og tyndt med højglanspolerede kanter og et stort bassin. Fås i flere bredder. Dansani glasvaske er nemme at rengøre og overfladen er resistent overfor almindelige kemikalier

Lignende produkter