Spejlskab i smukt design og højeste kvalitet

Et Dansani spejlskab er noget helt specielt. Vi har sørget for et gennemtænkt design, der både er funktionelt og skaber hyggelig stemning med forskellige former for belysning. Samtidig kan du med vores spejlskabe sætte et personligt præg på dit badeværelse på en skandinavisk og minimalistisk måde. Du kan nemlig vælge spejlskabe med sider i samme farve som resten af dine nye badeværelsesmøbler. Samtidig er der mange forskellige designs, størrelser og muligheder for belysning, så spejlskabet kommer til at passe perfekt ind i din stil og badeværelsesindretning.

se alle spejlskabe »

Den største fordel ved et spejlskab er ekstra opbevaring og let adgang til de ting, som du bruger dagligt. Pga. den smalle dybde kan du placere cremer, deodoranter, parfumer, hårlak og makeup på rækker, så du hurtigt får overblik over al indholdet i dit spejlskab. Der er ikke noget, som bliver skjult bag hinanden og du vil altid kunne finde lige dén creme, du står og skal bruge.

Indbyggede spejlskabe

Hvis du ikke vil gå på kompromis med opbevaringspladsen, men samtidig ønsker en mindre synlig løsning er In-built spejlskabet ideelt. Det indbygges nemlig i væggen, så selve skabet er skjult og kun spejlfladen er synlig på væggen – ligesom et spejl.

Se In-built »

Smart badeværelsesskab med spejl

Spejlskabe til badeværelset er både flotte og funktionelle. Men det kan være svært at navigere i et omfattende sortiment og vælge det rigtige badeværelsespejlskab. Vi giver dig tryghed, uanset dit valg, fordi alle vores spejlskabe har fokus på:

 • Høj kvalitet
 • Gode råmaterialer
 • Gennemtænkt design
 • Godt håndværk

Et skab med et praktisk og funktionelt spejl er en rigtig god spejlløsning til de fleste badeværelser – især hvis der skal være ekstra plads til opbevaring. Alle vores spejlskabe er med soft close, der giver dig en dæmpet og lydløs lukning af lågerne. De fleste af vores spejlskabe har dobbeltsidede spejllåger, så du kan anvende dine ting samtidig med, at du ser dig selv i spejlet.

Vi har udelukkende anvendt kvalitetsmaterialer til alle dele i vores spejlskabe. Derfor er de bl.a. udstyret med solide metalhængsler, der nemt kan justeres, så lågerne sidder perfekt på skabet. Mange spejlskabe indeholder også smarte features som f.eks.:

 • Vi har forsynet alle spejlskabe med el-stik og usb-stik til praktisk opladning
 • Glashylder, som du kan placere efter dine opbevaringsbehov, så du både får plads til den høje hårlak og den lave krukke med creme
 • Forstørrelsesspejl med 5x forstørrelse, som hurtigt lader dig spotte alle detaljerne
 • Magnetliste til opbevaring og nem adgang til dine små metalgenstande
 • Flytbar metalhylde, som du kan placere så den passer præcis til din opbevaring

Stemningsfyldt spejlskab med lys

Med den rigtige spejlskabsløsning til dit badeværelse kan du skabe præcis den stemning, du drømmer om. Kraftig eller blid belysning, integreret lys eller eksterne lamper - valget er dit, du skal blot udvælge det spejlskab og den belysning, der matcher dine ønsker.

I udviklingen af vores spejlløsninger har vi stor fokus på miljøvenlig belysning og bæredygtige løsninger. I vores sortiment finder du derfor spejlskabe med energibesparende LED-pærer, der kan gøre en forskel i hverdagen. Sammen med vores fokus på kvalitet og materialer betyder det, at du får en løsning med hjem, der kan holde i mange år.

Læs mere om lys »

Mange af vores spejlskabe er med lysstyring, hvor du selv styrer lysets farve og styrke på et lille integreret touchpanel, der sidder inde i spejlskabet. På den måde bliver din naturlige døgnrytme ikke forstyrret af unødvendigt skarpt og koldt lys, når du gør dig klar til natten. Du dæmper blot lyset og indstiller det i en varm tone. Når du skal vågne om morgenen, kan du omvendt tilpasse lyset i en køligere tone og øge lysstyrken.

Se mere om lysstyring »

Du kan samtidig lege med belysningen og det samlede udtryk på dit badeværelse ved at tilvælge forskellige former for lys:

 • Eksterne lamper – hvis du foretrækker et spejlskab med eksterne lamper kan du vælge mellem flere forskellige lampedesigns og farver.
 • Underlight – udvalgte spejlskabe kan fås med en integreret LED lysskinne på undersiden, som giver et stemningsfuldt lys nedover væggen og vasken.
 • Indvendigt lys – udvalgte spejlskabe fås også med integreret LED-lys inden i spejlskabet. Det giver en rigtig flot effekt, som du dagligt kan glæde dig over.

Spejlskabet som en del af din badeværelsesindretning

Vores spejlskabssortiment er bredt og indeholder mange forskellige størrelser. Uanset, hvor meget plads du har til rådighed på badeværelset, kan du finde et spejlskab, der matcher rummets dimensioner.

Især et lille badeværelse kræver en gennemtænkt indretning. Du kan f.eks. indrette alternativt og vælge et spejlskab som ekstra skabsplads i stedet for et almindeligt skab. Det vil give dig opbevaringspladsen og samtidig skabe et visuelt større rum.

Find mere inspiration til indretningen af det lille badeværelse her:

Lille badeværelse »

Har du omvendt et stort badeværelse med masser af kvadratmeter at indrette på, kan du skabe et flot og sammenhængende udtryk ved f.eks. at sammensætte flere spejlskabe.

Find mere inspiration til indretningen af det store badeværelse her:

Stort badeværelse »

Uanset, hvordan mulighederne er på dit badeværelse, kan du lade dig inspirere i udstillingerne hos vores forhandlere eller gå på opdagelse i vores spændende kataloger og få inspiration til at skabe dit personlige rum med spejlskabe.

Find forhandler »

Se vores kataloger »