You

Bordplade, Silestone®

Silestone bordplader til badeværelset repræsenterer en fusion af skønhed og ydeevne. Med deres bemærkelsesværdige holdbarhed og luksuriøse udseende er Silestone bordplader det ideelle valg til at løfte dit badeværelsesdesign til nye højder. Disse bordplader er skabt ved hjælp af kvarts, der gennemgår en avanceret teknologisk proces for at skabe en overflade, der er stærk, modstandsdygtig over for pletter og let at vedligeholde. Ud over deres praktiske aspekter tilbyder Silestone bordplader en mangfoldighed af farver og mønstre, der passer til enhver stil og æstetik. Uanset om du vælger en klassisk hvid eller en dristig farvetone, vil Silestone bordplader tilføje et strejf af elegance og raffinement til dit badeværelsesrum.

Vælg farve
Valgt
Eternal Statuario

B22-12

Pris
5.330 kr.

GTIN (EAN) 5713804410108
DB nr. 2337606
Korpusfarve Eternal Statuario
Højde 1,20 cm
Bredde 80,90 cm
Dybde (længde) 48,50 cm
Volumen 4,71 dm³
Materiale Silestone®
Nettovægt 10 kg
Bruttovægt 13 kg
Breddetolerance -1/+1 mm
Overflade Silestone®
Emballage højde 5 cm
Emballage bredde 85 cm
Emballage dybde (længde) 50 cm
Serie You
Tilføj tilvalg
Disse produkter bliver formonteret og skal bestilles sammen med dit møbel

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig