Match

D - Fast væg

Dansani faste vægge er designet med fokus på at skabe et rummeligt og stilfuldt bruseområde, der fuldt ud kan tilpasses din personlige stil og badeværelsets indretning. Vores faste vægge kan kombineres med andre brusevægge eller brusedøre, og du har derfor mulighed for at lave en løsning, der passer perfekt ind i dit badeværelse. Måske du har meget plads og kan lave en walk-in-bruser? Eller måske du vil kombinere den faste væg med en svingdør for en stabil og sikker løsning? Uanset hvad du vælger, kan du finde netop den løsning, der passer dig bedst. Glasset i de faste vægge er behandlet med EasyCare, som er en speciel belægning, der afviser vand og sæberester, hvilket gør rengøringen betydeligt lettere. Glasset er desuden hærdet, og den stærke konstruktion og de solide materialer sikrer, at væggene er stabile og pålidelige.

Vælg farve
Valgt
Satin profil/isglas

D101-02

Pris
3.980 kr.

GTIN (EAN) 5711112522933
VVS nr. 674187271
DB nr. 1960266
Korpusfarve Satin profil/isglas
Højde 197,50 cm
Nettovægt 28,99 kg
Bruttovægt 33,09 kg
Intervalbredde 97-99 cm
Overflade Isglas
Emballage højde 210 cm
Emballage bredde 101,50 cm
Emballage dybde (længde) 5 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig