Calidris

Skab med 1 skuffe

Dansani Calidris skabe med 1 skuffe er den ideelle løsning til smart og stilfuld opbevaring i badeværelset. Disse skabe er uden plads til afløb, og er altså til dig, der vælger en asymmetrisk løsning med en skræddersyet håndvask, eller til dig, der ønsker ekstra opbevaring et andet sted i badeværelset. Den rummelige skuffe giver dig mulighed for at holde orden i badeværelset, og der er god plads til både cremer, shampoo, føntørrer og meget mere. Med Dansani Calidris skabet får du mulighed for at indrette dit badeværelse på en sammenhængende og flot måde. Husk at tilvælge de små praktiske ting til dine badeværelsesmøbler, som du dagligt vil glæde dig over. Fx lys i skuffer og skabe, indbygget el-stik og dæmpet sensorlys under møblet, som guider det natlige badeværelsesbesøg. Tilvalg bestilles samtidig med dine møbler.

Vælg farve
Valgt
Valgfri farve, eg

C41-1066

Pris
12.770 kr.

GTIN (EAN) 5713804406040
Korpusfarve Valgfri farve, eg
Højde 40 cm
Bredde 80 cm
Dybde (længde) 40 cm
Volumen 128 dm³
Antal skuffer 1 stk.
Fronttype Glat
Frontmateriale Lakeret MDF
Korpusmateriale Lakeret MDF
Nettovægt 24,83 kg
Bruttovægt 26,89 kg
Emballage højde 45 cm
Emballage bredde 85 cm
Emballage dybde (længde) 45 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig