Calidris

Unique bordplade, Silestone®

Dansani Calidris Unique bordpladen, udført i Silestone, er en imponerende sammensmeltning af æstetik og holdbarhed, der transformerer dit badeværelse. Ud over at være smuk at se på, er denne bordplade fremstillet af det slidstærke Silestone-materiale, der tåler daglig brug og bevarer sin skønhed. Bordpladen fås på specialmål, så du kan skræddersy bordpladen til at passe til dine behov og til dit badeværelse.

Vælg farve
Valgt
Blanco Zeus

632120011

Pris
12.185 kr.

GTIN (EAN) 5713804264657
Korpusfarve Blanco Zeus
Højde 1,20 cm
Dybde (længde) 50,50 cm
Materiale Silestone®
Nettovægt 32 kg
Bruttovægt 34 kg
Breddetolerance -1/+1 mm
Intervalbredde 200-219 cm
Overflade Silestone®
Emballage højde 2 cm
Emballage bredde 225 cm
Emballage dybde (længde) 55 cm
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handler om at placere mennesket i centrum – dansk design gør hverdagen lettere, og så er det smukt og enkelt at se på. For Dansani er det netop indbegrebet af vores designs. Det skal være godt for øjet, det skal fungere ubesværet, og det skal føles som at komme hjem.

GODT HÅNDVÆRK

Der er styr på håndværket i vores produktion i Danmark. Her er dygtige folk med respekt for materialerne og mange års erfaring, og de gør det ordentligt, så vi kan give 10 års garanti på vores møbelserier.

BÆREDYGTIGHED

Vi har altid sorteret affaldet og sparet på varmen hos Dansani, og når det gælder vores møbler, stiller vi krav til os selv og til vores leverandører. Trævarerne skal være sporbare, og vi har et skarpt øje på andelen af genbrugsmateriale og ikke mindst den energi, som bruges i produktionen. Vi er ærlige omkring vores materialer, og vi ønsker at videregive mest mulig information til dig som kunde. 

FIND EN FORHANDLER nær dig